Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 299 €

Carnaval Venetia


Avion


Program

25 Februarie  BUCURESTI – VENETIA – MESTRE

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Otopeni la ora 04:20 pentru imbarcare pe zborul companiei ALITALIA cu destinatia Roma. Decolare la ora 06:20, aterizare in Roma la ora 07:30. La ora 08:45 decolare cu zborul AZ1471 catre Venetia. Aterizare la ora 09:45. Transfer la hotel AMBASCIATORI 4* Mestre-Venezia, situat central.  Deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu “spirit de carnaval” are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Paradele se desfasoara de doua ori pe zi (astazi la orele 12:30 si 14:30). In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima  acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar. Detalii pe www.hotelambasciatori-mestre.com

 

26 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA

Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Astazi au loc trei evenimente importante ale Carnavalului. La ora 12:00 in Piata San Marco are loc “Volo dell’Aquila” – Zborul Vulturului. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului. Protagonistul de anul trecut a fost Saturnino – cel mai cunoscut cantaret de bass dinItalia, iar de-a lungul anilor protagonisti ai zborului au fost: Fabrizia D’Ottavio, Francesca Piccinini, Carolina Kostner si Giusy Versace. Alternativ, tot la ora 12:00, dar in Piata Ferreto are loc “Zborul Magarului”. La ora 14:30 in Piata San Marco are loc festivitatea de premiere pentru concursul de costume la doua categorii:              “Cel mai bun costum mascat” si “Cel mai bun costum mascat aferent temei din acest an a Carnavalului. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel. Cazare hotel AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar.

 

27 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA

Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Astazi la ora 11:00 in Piata San Marco este concursul de costume pentru copii. Optional, se poate face o excursie cu vaporasul impreuna cu insotitorul de grup in Insulele Murano si Burano. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar.

 

28 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA

Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Prima reprezentatie este planificata in Piata San Marco la ora 12:00, urmata de o a 2-a la ora 14:30 pe aceesi scena. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului. La ora 15:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon” – Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al carnavalului: www.carnevale.venezia.it/en/events-list/. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar.

 

01 Martie  VENETIA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului Mestre: Piazza Erminio Ferretto unde se gaseste Domul din Mestre (Duomo di San Lorenzo), Turnul cu Ceas (Torre dell’Orologio) si cladirea istorica a teatrului Excelsior, astazi cinematograf. Un alt obiectiv turistic important este Teatro Toniolo, construit in 1912, aflat in apropierea Galeriei Matteotti, zona plina de magazine si foarte aglomerata. O priveliste interesanta a Venetiei si a lagunei o puteti vedea din Parcul San Giuliano, aflat la marginea Mestre, parc in care se desfasoara cele mai importante evenimente locale. Anul acesta, de pilda, aici a avut loc slujba tinuta de Papa Benedict al XVI-lea, aflat in vizita la Venetia, si unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale europene, Heineken Jammin’ Festival. La ora 14:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei ALITALIA AZ1462 cu destinatia Roma. Decolare la ora 16:20 si aterizare la ora 17:25. La ora 21:50 imbarcare pe zborul AZ502 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:00 (a doua zi 2 martie). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife                                             calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 299 Euro adult loc in camera dubla
 • 249 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 388 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Venetia – Bucuresti, via Roma, compania Alitalia
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel AMBASCIATORI 4* situat central in Mestre sau similar
 • Turul Venetiei cu insotitorul de grup
 • 4 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
 • Tur pietonal Mestre cu insotitorul de grup
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
 • Ghid roman insotitor

 

Servicii neincluse:

 • taxele de aeroport & combustibil: 193 Euro/pers  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarea in Venetia

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro