Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 499 €

Carnaval Madeira


Avion


Program

23 Februarie  BUCURESTI – MADEIRA

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 04:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR BERLIN AB8273 cu destinatia Funchal, via Berlin, ce decoleaza la ora 06:20. Aterizare la Berlin la ora 07:30. Imbarcare pe zborul AB2306 cu decolare la ora 10:20. Sosire in Funchal la ora 13:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Raga 4* sau similar Funchal.

 

24 Februarie  FUNCHAL – CAPITALA MADEIREI

Mic dejun. Tur de oras Funchal cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva dintre florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ”pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie si la Gradina Botanica. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Turul se va incheia cu o degustare de vin de Madeira la una dintre cramele locale. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Funchal. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

 

25 Februarie MONTE & GRADINILE TROPICALE – PARADA CARELOR ALEGORICE

Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Intalnire cu ghidul local la hotel si transfer cu autocarul la punctul de imbarcare in telecabina care va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu ‘’Topoganul’’ pana in Funchal (nu este inclus in pret). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport. Dupa amiaza participare impreuna cu insotitorul de grup la parada principala a Carnavalului – Parada Carelor Alegorice. Numeroase grupuri de Samba impreuna cu mii de participanti in costume magnifice si pline de culoare danseaza pe electrizanta muzica Samba pe strazile din Funchal, creeand o atmosfera similara Carnavalului de la Rio. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

26 Februarie TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA”

Mic dejun. Excursie de 1 zi Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro si Santana cu ghid local. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha – cel mai mare centru al industriei de rachita.  La una dintre fabrici unde vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), unde veti fi facinati de privelisti impresionante si spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Optional, servirea pranzului:                             15 Euro/persoana (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico , orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

 

27 Februarie TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Porto Moniz si Camara de Lobos cu ghid local. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre  Porto Moniz – un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Optional, servirea pranzului: 15 Euro/persoana                  (meniu 3 feluri cu bauturi incluse).  Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere in Funchal. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

 

28 Februarie  CARNAVAL MADEIRA – PARADA TRAPALHAO

Mic dejun. Timp liber la dispozitie si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Participare impreuna cu insotitorul de grup la a doua parada a Carnavalului, Parada Trapalhao. Este ceva mai veche ca traditie si raspandita pe toata insula. Acum insa inunda strazile din Funchal, cu o imensa bucurie de-a dreptul contagioasa, marcand sfarsitul Carnavalului.La aceasta parada poate participa toata lumea, deopotriva localnici sau turisti, iar costumele si mastile sunt la libera imaginiatie a participantilor, astfel ca puteti intalni costume, masti si caricaturi foarte indraznete. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

 

01 Martie CROAZIERA PE CORABIA SANTA MARIA

Mic dejun. Timp liber sau optional, daca vremea permite, Croaziera pe corabia Santa Maria”.                        Corabia „ Santa Maria” este o replica a corabiei lui Cristofor Columb cu care acesta a traversat Oceanul Atlantic, cu misiunea de a descoperi un nou drum catre Indii. Corabia cu care veti naviga de-a lungul coastei sudice a insulei a fost realizata intre 1997 si 1998 in Madeira, in satul pescaresc Camara de Lobos de catre un olandez pe nume Robert Wijntje, pentru a comemora calatoria lui Cristofor Columb si descoperirea Americii. Dupa croaziera, timp liber la dispozitie. Seara, puteti opta pentru o „Seara Traditionala Espetada cu program folcloric”. Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu! Cazare Hotel Raga 4* sau similar.

 

02 Martie MADEIRA – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR BERLIN AB2307 cu destinatia Berlin. Decolare la ora 14:45 si aterizare in Berlin la ora 20:05. Imbarcare pe zborul AB8272 ce decoleaza la ora 21:45 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:50 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife                                                       calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 499 Euro adult loc in camera dubla
 • 449 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 399 Euro copil 2-8,99 ani cu doi adulti in camera
 • 655 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Funchal – Bucuresti, via Berlin, Compania Air Berlin
 • 07 nopti cazare cu mic dejun inclus hotel Raga 4* Funchal sau similar
 • Tur de oras Funchal cu autocar, ghid local si degustare de vin de Madeira
 • Excursie de 1 zi Turul de est al Insulei Madeira: „Pico de Arieiro & Santana „
 • Excursie de 1 zi Turul de vest al Insulei Madeira: „Vestul salbatic” – Porto Moniz & Camara de Lobos
 • 2 zile de vizitare a Carnavalului din Madeira cu insotitorul de grup astfel:

ü        25 februarie – Parada Carelor Alegorice

ü        28 februarie – Parada Trapalhao

 • Transfer Aeroporturi – Hoteluri – Aeroporturi
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 275 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice, Excursiile optionale
 • Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

 

Excursiile optionale (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

 • Monte & Gradinile Tropicale: 50 Eur/persoana, Include: transport cu autocar local dus-intors, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale, ghid local, insotitor de grup
 • Seara Traditionala Espetada: 40 Eur/persoana, Include: transfer cu autocarul dus-intors, cina cu bauturi incluse, program folcloric, insotitor de grup
 • Croaziera pe corabia Santa Maria: ~30 Eur/persoana (tarif informativ, daca vremea permite)

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro