Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 699 €

Circuitul Capitalelor Europene


Autocar


Ziua 1: BUCURESTI – BUDAPESTA (850 km)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

 

Ziua 2: BUDAPESTA – NURNBERG (750 km)

Mic dejun. Astazi vom pleca spre Nurnberg – Germania. Tranzitam Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nuremberg pentru tur de oras: Biserica Sf. Lorentz, Castelul Imperial, Biserica Sf. Sebaldus, Primaria Veche, Hauptmarkt (Piata centrala) care gazduieste Schoner Brunnen. Cazare hotel 3* in zona Nuremberg.

 

Ziua 3: NURNBERG – BRUXELLES (620 km)

Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre capitala Belgiei, cu o oprire in Frankfurt pentru un tur panoramic al orasului, unde vom putea vedea: Piata Romer, unde se afla si frumoasa cladire a primariei, Catedrala Sfantul Bartolomeu, Opera Veche, Podul de Fier, iar de aici plecam catre Sachsenhausen – zona veche a orasului. Cazare la hotel 3* in zona orasului Bruxelles.

 

Ziua 4: BRUXELLES – LONDRA (360 km)

Mic dejun. Dimineata vom face un tur panoramic al orasului Bruxelles cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una din cele mai frumoase piete publice din EUROpa. Dupa-amiaza vom pleca spre Londra, urmand ca in cursul serii sa ne cazam la hotel de 3*.

 

Ziua 5: LONDRA

Dupa micul dejun vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative cladiri ale sale, in cadrul unui tur de oras de o jumatate de zi: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Dupa amiaza, optional, vizitarea Castelului Windsor, cel mai vechi castel locuit din EUROpa. Cazare la hotel 3* standard local. Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden.

 

Ziua 6: LONDRA

Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum, de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street.

 

Ziua 7: LONDRA – PARIS (460 km)

Mic dejun. Astazi vom traversa Canalul Manecii intre Dover si Calais urmand ca in cursul dupa – amiezii sa ajungem la Paris. Cazare hotel 3*.

Ziua 8: PARIS

Dupa micul dejun vom descoperi Parisul intr-un tur panoramic ce va include cele mai importante obiective ale orasului: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa amiaza, timp liber pentru vizite individuale. Optional, croaziera pe Sena.

 

Ziua 9: PARIS

Mic dejun. Vizitarea cu insotitorul de grup a celui mai celebru muzeu din lume – Muzeul Louvre. Dupa-amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., iar deplasarea se face cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

 

 

 

 

Ziua 10: PARIS – VERSAILLES – STRASBOURG (490 km)

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur cu autocarul al cartierului de zgarie nori din Paris, La Defence. Vom pleca spre Strasbourg, urmand a face o oprire (optionala) pentru vizitarea Palatului Versailles, simbol al monarhiei absolute si resedinta a Regelui Soare. In cursul serii vom ajunge in Strasbourg. Cazare la un hotel de 3*.

 

Ziua 11: STRASBOURG – MUNCHEN – SALZBURG (520 km)

Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului Strasbourg, avand ocazia sa vedem: Catedrala Notre Dame si Palatul Rohan, optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul EUROpei. Vom continua calatoria catre Munchen unde vom participa la un tur panoramic si vom face o scurta oprire in Piata Maria (Marienplatz), dominata de cladirea Primariei, renumita pentru turnurile ei cu statuete si clopotei, ceasul ornat cu figurine mobile reprezentand scene din perioada medievala. Tot aici se afla si Biserica Sf. Petru (Peterskirche) si Catedrala Frauenkirche (sec XV) cu o arhitectura impresionanta. Sosire in cursul serii in zona Salzburg unde ne vom caza la un hotel de 3*.

 

Ziua 12: SALZBURG – VIENA – BUDAPESTA (550 km)

Mic dejun. Dimineata vom face un tur in centrul istoric al orasului Salzburg – numit si „Orasul lui Mozart” – vom trece pe langa cele mai importante obiective ale acestuia: Castelul si Gradinile Mirabell, Domul, Piata Mozart cu statuia renumitului compozitor, Fortareata Hohensalzburg. Vom pleca spre Viena urmand a face cunostinta cu capitala Austriei intr-un tur panoramic ce ne va permite sa admiram monumentele celebre din „orasul muzicii” amplasate in lungul bulevardului circular Ringstrasse: Parlamentul, Opera, Universitatea, Primaria Burghteater. In continuare vom strabate traseul Viena – Budapesta. Cazare hotel 3* in Budapesta.

 

Ziua 13: BUDAPESTA – ARAD – SIBIU – PITESTI – BUCURESTI (850 km)

Mic dejun. Inainte de plecarea din Budapesta vom face un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Plecare spre Bucuresti pe traseul: Arad – Deva – Sebes – Sibiu – Rm Valcea – Pitesti – Bucuresti (Piata Victoriei).

 

Pret/persoana: 699 EURO loc in camera dubla

Supliment camera single: 365 EURO. Reducere pat suplimentar: 30 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 12 nopti cazare la hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 1 noapte in zona Nurnberg, 1 noapte in zona orasului Bruxelles, 3 nopti Londra, 3 nopti Paris, 1 noapte Strasbourg, 1 noapte Salzburg;
 • mic dejun;
 • tur panoramic in: Salzburg, Bruxelles, Londra, Paris, Munchen, Viena;
 • excursii si vizite conform programului;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:                                                                                                                                                                                                               

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
  • taxa obligatorie pentru traversarea cu ferry boat-ul pe ruta Calais – Dover – Calais 45 EURO / persoana (poate suferi modificari)
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei / persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro