Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

595 €

Coasta de Azur si Paris 2016


Autocar


Ziua 1: BUCURESTI – BUDAPESTA (850 km)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii unde facem un tur by night si admiram obiective celebre: Cetatea Budei, catedrala Matei Corvin, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta si Podul Libertatii. Putem opta pentru o Croaziera cu cina pe Dunare. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

 

Ziua 2: BUDAPESTA – VENETIA (695 km)

Mic dejun. Parasim azi teritoriul Ungariei si traversam Austria, lasandu-ne sedusi de decorul montan care invaluie tara valsului. Ne continuam calatoria catre cea mai romantica laguna a lumii: Venetia. Noaptea, mangaiati de briza Marii Adriatice, ne cazam in zona Venetia – San Dona di Piave la hotel 3*.

 

ZIUA 3 : VENETIA – VERONA – MONTE CARLO – NISA (580 km)

Mic dejun. Prima parte a zilei o dedicam “Orasului Laguna”. Vom traversa Venetia catre Piata San Marco, cu vaporetto. Vom admira aici Turnul cu Ceas, Turnul Campanile, Basilica San Marco si Palatului Dogilor. Vom merge apoi la Puntea Suspinelor si apoi vedem Podul Rialto. Ne indreptam catre Verona unde vom vedea Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Castelvecchio, Amfiteatrul Roman si incheiem cu Balconul Julietei. Seara tarziu intram in Monte Carlo, unde admiram Palatul Princiar, Cazinoul si Portul de yahturi. Cazare in zona Nisa la hotel 3*.

 

ZIUA 4: NISA – CANNES – MARSILIA (220 km)

Mic dejun. Este ziua in care vizitam Coasta de Azur, fereastra mediteraneana a Alpilor, locul unde marea intalneste muntele si se contopeste cu acesta. Intram in Nisa pe Promenade des Anglaise – celebrul bulevard flancat de palmieri, trecem pe langa hotel Negresco, vedem apoi Centrul de Congrese Acropolis si admiram fostul Bastion englez, azi o superba gradina suspendata. Plecam spre Cannes, celebrul oras unde are loc renumitul festival cinematografic. Cazarea in zona Marsilia la hotel 3*.

 

ZIUA 5: MARSILIA – LYON (330 km)

Mic dejun. Dimineata pornim intr-un tur de oras in Marsilia, cu vizitarea catedralei Notre Dame de la Garde, loc de unde savuram panorama completa a orasului. Optional, facem o croaziera la Chateau D’If – inchisoare a Contelui de Monte Cristo. Plecam apoi spre Lyon cu o scurta oprire in Avignon, pentru vizitarea vechiului oras al Papilor. Suntem impresionati de Palatul Papilor, de Zidurile si de Catedrala Notre Dame des Domes. Seara vom ajunge in Lyon. Profitam de prilejul ivit si facem un tur “by night” al orasului pentru a admira Basilica Notre Dame de Fourviere. Cazarea in zona Lyon la hotel 3*sau similar.

 

ZIUA 6: LYON – VALEA LOIREI – PARIS (632 km)

Mic dejun. Dimineata plecam catre Valea Regilor cu o prima oprire la castelul Cheverny, faimos pentru trofeele sale de vanatoare unde vom face o vizita interioara a acestuia. Urmatoarea oprire este la castelul Chambord, capodopera lui Francois I si a Renasterii Franceze ce o vom admira exterior. Seara ajungem la Paris si facem un tur panoramic al Orasului Luminii: Piata Bastiliei cu Opera Noua, Ile de la Cite cu Notre Dame de Paris, Palatul de Justitie, Ansamblul National, Place Concorde, Champs Elysees, Arcul de Triumf si observam in zare silueta Turnului Eiffel, langa Scoala Militara si Champ du Mars. Turul nostru se va termina cu Place Pigalle unde se afla Basilica Sacre Coeur, inaltata pe Colina Montmartre, iar la baza acesteia zarim Cabaretul Moulin Rouge. Cazare la hotel 3* in Paris.

 

ZIUA 7: PARIS

Mic dejun. Incepem aceasta zi cu vizitarea Domului Invalizilor, unde se afla Mormantul lui Napoleon si Muzeul Armelor. Intram apoi in Cartierul Latin trecand pe langa celebra Universitate Sorbona si pe langa gradinile Palatului Luxemburg, spre Catedrala Notre Dame. Celebra constructie dateaza din anul 1303 si este considerata cel mai important monument gotic al Parisului. Tot acum vizitam St. Chapelle si Palatul de Justitie. Dupa-amiaza intram in templul mondial al artei: Muzeul Louvru. E adevarat ca pentru a-l vizita si a te delecta in voie cu fiecare exponat al sau de valoare un an de zile nu ar fi de ajuns. Important este insa sa nu ratam impresionantele saloane dedicate Egiptului Antic, seducatoarea statuie a lui Venus din Milo si surasul enigmatic al Mona Lisei. Optional, seara putem urca in Turnul Eiffel sau putem opta pentru o croaziera pe Sena. Cazarea la acelasi hotel.

Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., iar deplasarea se face cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

 

ZIUA 8: PARIS – VERSAILLES – STRASBOURG (535 km)

Mic dejun. Dimineata plecam spre Versailles, pentru a vizita Palatul Regelui Soare. Pornim apoi catre Reims unde vizitam catedrala in care se incoronau regii Frantei. Celebrul dom adaposteste intre pietrele sale mii de file de istorie, scrisa sau nescrisa. La cativa pasi de catedrala sunt magazinele care vand celebre vinuri frantuzesti, pentru toate buzunarele. Ne continuam drumul catre Strasbourg si la sosire, facem scurt tur ‘’by night’’ al orasului. Cazarea la Strasbourg – hotel 3*.

 

ZIUA 9: STRASBOURG – SALZBURG (530 km)

Mic dejun. Ne asternem la drum si oprim la Munchen. Vizitam centrul istoric cu vechea cladire a Primariei. In aceeasi zona vedem Catedrala Frauenkirche – Catedrala celor Doua Doamne, devenita simbolul orasului. Seara sosim la Salzburg si facem un scurt tur “by night” al orasului. Ajungem in centrul istoric, trecand pe langa: Dom, Casa memoriala Mozart, Palatul si Gradinile Mirabell. Cazarea langa Salzburg la hotel 3*.

 

ZIUA 10: SALZBURG – VIENA – BUDAPESTA (540 km)

Mic dejun. Plecam in cursul diminetii catre Viena unde vizitam Palatul Schonbrunn si apoi Ringul. Atractiile locului sunt: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, Muzeul de Istorie Naturala, Opera, Parlamentul si Primaria. Dupa-amiaza plecam catre Budapesta unde ne cazam la hotel 3*.

 

ZIUA 11: BUDAPESTA – BUCURESTI (850 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe traseul: Arad – Deva – Sebes – Sibiu – Rm Valcea – Pitesti – Bucuresti (Piata Victoriei).

 

Pret/persoana: 595 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 265 EURO. Reducere pat suplimentar: 30 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 10 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun: 2 nopti Budapesta, 1 noapte in zona Venetia – Mestre, 1 noapte in zona Nisa, 1 nopte in zona Marsilia, 1 noapte in zona Lyon, 2 nopti Paris, 1 noapte Strasbourg, 1 noapte in zona Salzburg
 • tur panoramic in: Budapesta, Nisa, Marsilia, Lyon, Paris, Strasbourg, Salzburg, Viena.
 • excursii si vizite conform programului;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:                                                                                                                                                                                                               

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro