Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

295 €

Praga


Autocar


Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (850 km)

Intalnire la Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 05:30 si plecare (ora 06:00) din Bucuresti cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul: Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii in Budapesta si cazare la hotel 3* in Budapesta.

 

Ziua 2: Budapesta – Bratislava – Praga (589 km)

Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii: Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei – oraselul Storovo). Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr-un stil retro-futuristic situat in varful unui turn inclinat, Castelul – o cladire impunatoare, cu turnuri in cele patru colturi si centrul istoric al Bratislavei cu frumoasele sale palate si case care amintesc de secolele demult apuse. Scurt popas in Brno. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel 4* in Praga.

 

Ziua 3: Praga – tur de oras

Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din EUROpa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din EUROpa). Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava. Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 4: Karlovy Vary (optional)

Mic dejun. Excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din EUROpa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditionala, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica, veti experimenta preparatele si renumita bere locala. Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 5: Praga – Viena (360 km)

Mic dejun. Excursie pentru vizitare Castelul Konopiste de langa Praga (tur de castel 45 min). Continuarea drumului spre Viena. Sosire in capitala Austriei in jurul pranzului. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber. Cazare hotel 3* in Viena.

 

Ziua 6: Viena – Budapesta (244 km)

Mic dejun. Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Timp liber in Viena. Sugestii: muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor. Ora 14, deplasare la Budapesta unde vom face un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (30 EURO/pers, transfer inclus). Cazare in Budapesta, hotel 3* in Budapesta.

 

Ziua 7: Budapesta – Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Arad – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

 

Pret/persoana: 295 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 130 EURO; Reducere pat suplimentar: 15 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

 

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 6 nopti cazare in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 3 nopti Praga, 1 noapte Viena;
 • mic dejun;
 • tururi panoramice in Budapesta, Praga, Bratislava si Viena;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:                                                                                                                                                                                                               

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro