Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

189 lei

Turcia – Istanbul 2016


Autocar


Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL (650 km)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:30, pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul (650 km). Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel 3*.

Ziua 2: ISTANBUL – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra – construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni); Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: ISTANBUL – Palatul Dolmabahce si croaziera pe Bosfor (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce – ultima resedinta a sultanilor, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Dupa terminarea vizitei pornim in croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, EUROpa si Asia. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: ISTANBUL – Palatul Topkapi si Moschea Suleymaniye (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor (inchis marti). In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Optional, seara turceasca cu cina si spectacol traditional. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: ISTANBUL – BUCURESTI (650 km)

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Romania, oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, sosire in Bucuresti in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Pret/persoana: 189 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 85 EURO

Reducere copil 2-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 60 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocarul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*www.grandemirhotel.com www.grandemirhotel.com www.grandemirhotel;
  • tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
  • insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE:                                                                                                                                                                                                               

  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
  • bacsisuri (recomandate in Turcia): 10 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro