Turism Medical


Turismul Medical este o modalitate foarte buna de a efectua un set de analize complet si profesionist, intr-o clinica din afara tarii, vizitand in acelasi timp atractiile turistice ale zonei.

 

Ce facem pentru tine:
Noi coordonam toata vacanta, tu alegi doar destinatia, analizele şi investigatiile pe care le doresti, nivelul de cazare  si  durata calatoriei,  iar  noi organizam totul: consultanta medicala, asistenta turistica pentru documente si obtinerea vizei, bilete de  avion, tranfer privat de la aeroport direct la hotel, trasport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de analize. Dimineata echipa de medici profesionisti se ocupa de investigatiile medicale, iar seara poti vizita atractiile turistice ale zonei.

 

Unde poti merge?
Pachetele medicale pot fi adaptate cerintelor fiecarui client intrucat colaboram cu spitale, clinici si companii medicale din toata lumea care ofera tratamente specializate cu facilitati de ultima ora si cu echipe medicale de renume.
In cazul unui tratament, va oferim servicii complete si consultanta profesionala in alegerea destinatiei potrivite pentru efectuarea tratamentului necesar.

 

Cum aleg destinatia?
Alegerea unei destinatii depinde atat de competentele clinicii respective in functie de necesitatile pacientului, cat si de vacanta dorita (urbana, exotica etc.) si nu in ultimul rand de bugetul alocat vacantei.

 

Pachete medicale si destinatii:
Va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre:

  • pachetele medicale oferite de Vipmed si World Tourism & Tours
  • destinatii medicale
  • pachet medical personalizat in functie de nevoile si preferintele clientului

 

Exemple de servicii de turism medical:
Chiar daca te simti bine si consideri ca nu ai nicio problema de sanatate, starea ta buna poate fi numai aparenta. De aceea, este recomandat sa mergi la un medic pentru o examinare medicala generala o data sau de doua ori pe an, chiar si in lipsa unor simptome ale unei afectiuni.
Controalele medicale periodice anuale previn boli grave, oferind o detectie precoce. Ele identifica orice schimbare fizica, descopera modificari patologice chiar în absenta unor simptome clinice aparente, prin analize de laborator.

 

In timpul acestui control medical general, medicul va incerca sa determine starea ta generala de sanatate prin intermediul :
•    Unor teste complete de sange, markeri ai functiei ficatului si rinichilor, nivelul de zahar si colesterol din sange, teste hormonale, markeri tumorali si PSA
•    Electrocardiograma (ECG) in stare de repaus si testare in timpul unui efort sustinut
•    Ecocardiografie
•    Testarea functiei plamanilor
•    Radiografii ale plamanilor si inimii
•    Examinare cu ultrasunete a sistemului gastro-intestinal
PS: Examinarile dureaza 3-4 ore. Pacientului i se recomanda sa nu manance pentru testele de sange.

In vacanta, va puteti oferi cateva ore pentru o examinare generala.

Multe cupluri care se lupta cu infertilitatea aleg sa apeleze la procedurile de inseminare artificiala pentru a-si creste sansele de a ramane insarcinata. Prin intermediul medicinei moderne, exista acum o multitudine de solutii a acestei probleme. Echipa World Tourism & Tours si Vipmed pune la dispozitie cele mai bune spitale din lume pentru combaterea infertilitatii si pentru fertilizare in-vitro (IVF). Clinicile noastre partenere ofera o gama completa de diagnosticare si optiuni de tratament pentru cuplurile care nu pot avea copii în mod natural.

Problemele dentare se pot rezolva/trata într-un interval scurt de timp, in vacanta, avand ocazia sa vizitati orasul dorit. Fie ca aveti nevoie de servicii de stomatologie generala, estetica sau de tratamentele chirurgicale dentare, World Tourism & Vipmed organizeaza excursii in marile orase europene, respectand si programarile stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii stomatologice dorite.

Pentru sportivii de performanta, intermediem servicii de examinare si tratament la cele mai performante si moderne clinici din strainatate.

World Tourism & Vipmed organizeaza pentru clientii sai vacante care pot include interventii de chirurgie plastica, interventii care nu se pot face in Romania si pachete de chirurgie estetica de lux, precum si simple consultantii de rutina in clinici private din strainatate.