Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 795 €

Elvetia


Avion


Ziua 1: BUCURESTI – MILANO – TAESCH (250 km)

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:30 cu insotitorul de grup, pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Milano. Sosire la Milano la ora locala 15:45. Transfer catre Taesch pentru cazare la hotel 3*.

Ziua 2: TAESCH – ZERMATT – MONTREUX – LULLY (220 km)

Mic dejun. Astazi vom lua trenul pana la Zermatt (aici nu sunt admise masinile sau autocarele) si vom explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni. Optional, ascensiune cu trenul catre Gornergrat (3.089 m). De aici se poate vedea celebrul varf Matterhorn (4.478 m), emblema renumitei firme de ciocolata Toblerone. Dupa-amiaza, ne indreptam catre zona Montreux pentru vizitarea Castelului Chillon cu ghid local. Cazare in Lully la hotel 4*.

Ziua 3: LULLY – LAUSANNE – GENEVA – BERNA (270 km)

Mic dejun. Plecam catre Lausanne unde vom avea un tur panoramic cu ghid local (2 ore) si vom admira Catedrala, Muzeul Olimpic, precum si alte atractii turistice ale orasului. Continuam cu Geneva, oras situat pe malul Lacului Leman, unde avem prevazut un tur panoramic de oras cu ghid local (2 ore) pentru a admira Catedrala Saint Pierre, Palatul Natiunilor Unite, Primaria (Hotel de Ville, celebra pentru faptul ca aici, in anul 1864, a intrat in legalitate Crucea Rosie) si renumita fantana Jet d’eau. Dupa vizitarea celor doua orase, vom pleca catre Berna pentru cazare la hotel 3*.

Ziua 4: BERNA, optional INTERLAKEN

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Interlaken, statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz. Aici putem face cumparaturi, ne bucuram de frumusetea peisajelor, sau optional, putem lua trenul catre Jungfraujoch (pe ruta Lauterbrunnen – Kleine Scheidegg – Jungfraujoch). Linia de cale ferata Jungfrau, a fost finalizata in 1912 si ajunge la cea mai mare altitudine din Europa, 3.454 m. Seara ne intoarcem in Berna pentru cazare la hotel 3*.

Ziua 5: BERNA – LUCERNA – ZURICH (175 km)

Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul pietonal al orasului Berna, capitala Confederatiei Elvetiene, unde vom admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas si groapa cu ursi. Ne continuam drumul catre Lucerna unde vom face o vizita panoramica a acestui oras medieval: zona veche cu piata Weinmarkt si Podul Capelei (care dateaza din secolul XIV). Cazare in Zurich, hotel 3*.

Ziua 6: ZURICH, optional SCHAFFHAUSEN & RHEINFALL – DAVOS (163 km)

Mic dejun. In cursul diminetii, vizitam orasul Zurich, situat in nordul lacului cu acelasi nume care si-a conservat foarte bine aspectul bancar, unde vom admira: eleganta Banhofstrasse, Fraumunster, Primaria, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster. Dupa amiaza, optional, excursie in pitorescul orasel Schaffhausen si la Cascada Rinului (Rheinfall)cea mai larga cascada din Europa (formata din mai multe caderi succesive de apa), ce se afla la granita dintre Elvetia si Germania. Ne indreptam catre Davos pentru cazare la hotel 4*.

Ziua 7: DAVOS – ST. MORITZ – BELLINZONA – LUGANO – MILANO (349 km)

Mic dejun. Plecam spre St Moritz, o renumita statiune exclusivista din Alpi, care ofera multiple posibilitati pentru practicarea sporturilor de iarna, aflandu-se in frumoasa Vale Engadine si in apropierea Parcul National Elvetian. Ne continuam drumul catre Bellinzona, capitala cantonului Ticino, unde vom admira 3 castele medievale, incluse in patrimoniul UNESCO: Castelgrande, Montebello si Sasso Corbaro. Ultima parte a zilei este dedicata orasului Lugano, situat pe malul lacului cu acelasi nume, oras care combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana. Cazare la hotel 4*.

Ziua 8: MILANO – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa ALITALIA, decolare la ora 10:15 cu destinatia Bucuresti. Sosirea in Bucuresti (Otopeni) este prevazuta la ora 13:25.

 

 

 

PRET/persoana (loc in camera dubla/tripla):

795 EURO - plecari: 23.06, 14.07, 28.07

825 EURO – plecare: 18.08

Supliment camera single: 285 EURO

Reducere copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti:  100 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Milano – Bucuresti cu compania ALITALIA;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* (1 noapte Taesch, 1 noapte Lully, 2 nopti Berna, 1 noapte Zurich, 1 noapte Davos, 1 noapte Linate-Milano);
 • transport cu autocarul pe durata programului;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • vizite conform programului, inclusiv intrarea la Castelul Chillon cu ghid local;
 • ghizi locali in Geneva si Lausanne;
 • bilet de tren dus-intors Taesch – Zermatt – Taesch (clasa a II-a);
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 150 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • taxa de oras impusa de autoritatile locale in Milano: 5 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
 • bacsisurile (se practica in Elvetia): 25 EURO/persoana (se achita la destinatie);
 • asigurarea medicala: aproximativ 36 lei/persoana pentru 8 zile (intre 18-65 ani);
 • asigurarea storno, polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro