Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 1495 €

Hong Kong& Bangkok


Avion


Ziua 1 (04.02): BUCURESTI – AMSTERDAM – HONG KONG

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:00 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Hong Kong. Decolare la ora 13:50 si sosire in Amsterdam la ora locala 15:50. Decolare spre Hong Kong la ora 17:45.

Ziua 2 (05.02): HONG KONG

Sosire in Hong Kong la ora locala 11:50. Transfer si cazare la Hotel Harbour Plaza 8 Degrees 4* (sau similar). Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar sau pentru a descoperi orasul pe cont propriu.

Ziua 3 (06.02): HONG KONG – tur de oras

Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau.

Ziua 4 (07.02): HONG KONG – EXCURSIE LA MACAO (optionala)

Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, peninsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Excursia include transferurile cu ferryboat-ul Cotai Jet, intrarea in Turnul din Macao si acces la puntea de observatie de la etajul 61, vizita Templului A-Ma si a ruinelor Bisericii Sf. Pavel. Se va vizita si centrul istoric (UNESCO), locul care poarta atat amprenta culturii occidentale cat si a culturii locale.  Farmecul unic al acestui loc este dat de stradutele sale incarcate de istorie, de cladirile publice, de edificiile religioase dar si de fortareata si farul de aici, cel mai vechi din China. Identitatea multiculturala a acestui teritoriu special este rezultatul comertului international ce s-a desfasurat aici timp de secole. Excursia include pranz si cina in restaurante locale.

Ziua 5 (08.02): HONG KONG – participare la Parada de Anul Nou (optional)

Mic dejun. Dupa amiaza, optional, vom participa la Parada de Anul Nou. Cunoscut si sub numele de Anul Nou Lunar sau Sarbatoarea Primaverii, Anul Nou Chinezesc este cea mai importanta sarbatoare din calendarul asiatic. Cu ocazia acestei sarbatori care dureaza cateva zile se organizeaza spectacole cu dragoni colorati si focuri de artificii, acrobatii, muzica si dansuri traditionale. Seara, optional, cina festiva intr-un restaurant local sau participare la croaziera organizata pe un vas local cu ocazia Anului Nou Chinezesc in Victoria Bay. De pe vas se poate observa spectaculosul foc de artificii „Simfonia Luminilor” departe de aglomeratia de pe tarm. Pret informativ: 125 EURO/persoana (tarif valabil pentru un grup minim de 20 persoane).

 

 

 

 

Ziua 6 (09.02): HONG KONG – Kung Hei Fat Choy! (“Un An Nou fericit si prosper!”) – OCEAN PARK (optional)

Mic dejun. Zi libera. Optional, excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, in suprafata totala de 870.000 mp. Dupa numarul de vizitatori, Ocean Park este in primele zece parcuri de distractii din lume. Printre cele mai indragite atractii se numara: Oceanariumul, zonele unde traiesc animale specifice diverselor regiuni – tropicale, polare, montane sau acvatice si parcul de distractii cu vestitele sale roller coastere.

Ziua 7 (10.02): HONG KONG – BANGKOK

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Hong Kong pentru zborul international spre Bangkok. Sosire in Bangkok si cazare in hotel Pullman Bangkok Hotel G 4* (sau similar).

Ziua 8 (11.02): BANGKOK

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur, statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Buddha Culcat,  statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef) si apoi vom vizita Marele Palat (construit in 1782, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei, fost centru al puterii timp de 150 de ani) si Templul lui Buddha de Smarald (Wat Phra Kaeo, considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha). Seara, optional, cina cu spectacol “Siam Niramit” (pret informativ: 50 EURO/persoana – tarif valabil pentru un grup minim de 20 persoane).

Ziua 9 (12.02): BANGKOK – AYUTHAYA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru vizite pe cont propriu in Bangkok sau, optional, excursie la Ayutthaya, una dintre comorile nationale ale Thailandei, dar si a lumii (UNESCO). Construit la intersectia dintre Lop Buri, Pasak Nam si raul Chao Phraya in anul 1350, Ayuthaya a fost capitala vechiului regat al Siamului – un oras ce rivaliza cu marile capitale europene din acele vremuri – si s-a remarcat in principal prin templele si palatele sale impresionante. Printre cele mai importante obiective care se vor vizita sunt: Wat Yai Chai Mongkhon – manastire ridicata in anul 1360, Wat Phra Sri Sanphet – faimos trio de chedi din secolul al XV-lea care reprezenta odinioara inima celui mai important complex de temple din Ayutthaya, Wat Phra Nan Choeng – unul dintre cele mai vechi si mai mari temple din Ayutthaya. Pret informativ: 70 EURO/persoana (tarif valabil pentru un grup minim de 20 persoane).

Ziua 10 (13.02): BANGKOK – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 12:20. Sosire in Amsterdam la ora locala 18:30. Decolare spre Bucuresti la ora 20:45. Sosirea la Bucuresti este prevazuta la ora 00:30 (pe 14 februarie).

 

PRET/persoana (loc in camera dubla): 1495 EURO

                                                         Supliment camera single: 495 EURO

 

Servicii incluse:

 • transport cu avionul, compania KLM  Bucuresti – Hong Kong si Bangkok – Bucuresti (escale la Amsterdam);
 • transport cu avionul Hong Kong – Bangkok;
 • 8 nopti cazare cu mic dejun: 5 nopti in Hong Kong la Hotel Harbour Plaza 8 Degrees 4* (sau similar) si 3 nopti in Bangkok la  Pullman Bangkok Hotel G 4*;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras in Hong Kong;
 • tur de oras in Bangkok;
 • insotitor roman de grup.

 

Nu sunt incluse:

 • taxele de aeroport penru cursele internationale 490 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor;
 • taxele de aeroport pentru zborul Hong Kong – Bangkok: 95 EURO/persoana (se achita in agentie);
 • taxa de viza si procesare acte Thailanda: 35 EURO/persoana;
 • Cina festiva de Anul Nou Chinezesc + participare la Parada (optionala, in data de 08.02): pret informativ 125 EURO/persoana (pretul final va fi comunicat cu o luna inaintea plecarii);
 • excursiile si activitatile optionale
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali, se practica in zona: 25 USD (se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Hong Kong);
 • asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (recomandata); polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
 • orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro