Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 799 €

Insulele Azore


Avion


Ziua 1: Bucuresti – Lisabona – Insula Sao Miguel

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal cu decolare la ora 05:00. Sosire in Lisabona la ora 07:35. Zborul va decola din Lisabona la ora 09:35, iar aterizarea in Insulele Azore este prevazuta la ora 11:00. Transfer la hotel. Dupa amiaza vom face impreuna cu ghidul local o plimbare prin centrul istoric al orasului Ponta Delgada, capitala Insulei Sao Miguel si cel mai mare oras din Insulele Azore. Vom putea admira: biserica Sf. Sebastian din secolul al XV-lea, portile orasului, piata Republica, primaria, manastirea din secolul al XVIII-lea si fortul Sao Bras. Cazare in Ponta Delgada la hotel Royal Garden 4* sau similar (pentru plecarea din 27.06 cazarea se va face la hotel Ponta Delgada 3* in camere categoria plus).

Ziua 2: O zi magica in Insula Sao Miguel: Valea Furnas cu dejun inclus

Mic dejun. Azi vom descoperi Valea Furnas care abunda in izvoare minerale cu apa fierbine si rece, un loc magic unde activitatea vulcanica este inca vizibila. Vom vizita gradina botanica “Terra Nostra”, un parc incantator in mijlocul careia se afla o piscina cu apa termala. Pregatiti-va costumele de baie deoarece vom face o baie in apele calde ale piscinei termale. In continuare vom servi un delicios pranz traditional “Cozido” pregatit in vase tinute pentru mai multe ore in solul fierbine. Dupa amiaza vom admira si alte peisaje spectaculoase ale acestei insule si vom vizita o plantatie de ceai, singura de acest fel din Europa. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 3: Excursie magia Atlanticului cu dejun inclus

Mic dejun. Azi vom explora partea de vest a insulei Sao Miguel cu spectaculoasele lacuri vulcanice Sete Cidades. Acestea sunt doua lacuri gemene, unul cu apa verde si celalalt cu apa albastra, iar cea mai frumoasa priveliste este cea de la punctul de belvedere Vista do Rei. In continuare vom vizita alte locuri minunate ale acestei frumoase insule precum lacul Santiago si punctul de belvedere Pico do Carvao de unde putem vedea nordul si sudul insulei, dar si peisajele din interior. Dejun la restaurantul Cavalo Branco care ne va oferi bucate specifice insulei. Vom vizita si coasta nordica a insulei cu punctul de belvedere Ponto do Escalvadao si orasul Capelas. In incheiere vom vizita o plantatie de ananas unde vom vedea fructul in diferite stadii de crestere. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 4: Optional, jeep safari la “Lacul de Foc” in insula Sao Miguel:

Mic dejun. Pentru azi va propunem o activitate optionala care se inscrie in categoria “aventura in natura”. Ne vom urca in masini de teren 4×4 si vom calatori peste munti si vai, pe drumuri unde putem aprecia peisajele uimitoare ale insulei. Vom putea admira peisajul fascinant al lacului vulcanic Lagoa do Fogo (lacul de foc). Ne continuam calatoria spre Caldeira Velha, un loc de referinta unde apele raului cald care intalnesc un geiser fierbine formeaza o piscina in mijlocul padurii verzi. Aici putem experimenta aventura inotului in aceasta piscina naturala. De asemenea, vom vedea si cascada Salto do Cabrito. Vom continua spre coasta de nord a insulei, la Ponta do Cintrao pentru a admira peisajul spectaculos al marii si tarmului stancos. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 5: Insula Sao Miguel – Insula Terceira

Mic dejun. In jurul orei 11:00 transfer la aeroportul din Ponta Delgada unde ne vom imbarca pe zborul companiei SATA International spre Insula Terceira. Decolare la ora 13:10 si aterizare in Terceira la ora 13:50. Transfer cu autocarul in orasul Angra do Heroismo, capitala Insulei Terceira si cazare la hotelul Angra Garden 3* sau similar. Dupa amiaza vom explora impreuna cu ghidul local centrul orasului Angra do Heroismo (tur pietonal) care ne prezinta o superba arhitectura coloniala portugheza. Centrul orasului a fost declarat de catre UNESCO Patrimoniu Universal.

Ziua 6: Turul Insulei Terceira cu dejun inclus

Mic dejun. Incepe o zi plina de vizite surprinzatoare pentru ca Terceira este un caleidoscop de traditii, cultura si natura. Urmele activitatii vulcanice de pe insula pot fi vazute in formatiunile ciudate sau spectaculoase. Unul dintre cele mai bune exemple este cosul vulcanic Algar do Carvao care ne uimeste cu dimensiunile sale. Pranz la restaurantul O Dicionario situat in micul oras Praia Vitoria. Pe coasta de nord a insulei, la Biscuitos se afla un muzeu al vinului unde vom afla metoda de productie a vinului “verdelho”. De asemenea, imaginea campiei verzi separata in sute de parcele de garduri din piatra vulcanica este impresionanta. Cazare la hotel in Angra do Heroismo.

Ziua 7: Optional, expeditie pe mare pentru observarea balenelor si a delfinilor

Mic dejun. Optional, expeditie pe mare pentru observarea delfinilor si a balenelor (durata aproximativa: 3 ore). Insulele Azore sunt un adevarat paradis pentru observarea balenelor; in trecut, balenele erau vanate in Insulele Azore, dar azi aceasta activitate este interzisa. Raman doar povestile spuse de pescarii in varsta in port. Cazare la hotel in Angra do Heroismo.

Ziua 8: Insula Terceira – Lisabona – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. In jurul orei 13:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 15:50. Sosire in Lisabona la ora 19:05; zborul spre Bucuresti va decola din Lisabona la ora 22:15. Sosire in Bucuresti la ora 04:15 dimineata in ziua urmatoare.

 

Pret/ persoana (loc in camera dubla):

Plecare 27.06: 799 Euro

Plecare 30.07: 850 Euro

Plecare 20.08: 865 Euro

Supliment camera single: 255 Euro (30.07, 20.08) / 205 Euro (27.06)

Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane

 

Servicii incluse in pret:

- transport cu avionul  Bucuresti – Lisabona – Insula Sao Miguel si Insula Terceira – Lisabona – Bucuresti, compania TAP Portugal

- transport cu avionul intre Insula Sao Miguel si Insula Terceira, compania SATA International

- 7 nopti cazare cu mic dejun astfel:

  • pentru grupul din 27.06: 4 nopti in Ponta Delgada la hotel 3* (camera plus) si 3 nopti in Angra do Heroismo la hotel 3* (camera standard)
  • pentru grupurile din 30.07 si 20.08: 4 nopti in Ponta Delgada la hotel 4* si 3 nopti in Angra do Heroismo la hotel 3*, camere standard

- transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur in insulele Sao Miguel si Terceira

- tur de oras pietonal in Ponta Delgada cu ghid local

- excursie de o zi in Insula Sao Miguel: Valea Furnas

- excusie de o zi in Insula Sao Miguel: magia Atlanticului cu lacurile Sete Cidades

- tur de oras pietonal in Angra do Heroismo cu ghid local

- turul Insulei Terceira cu ghid local

- biletul de intrare la Algar do Carvao

- 3 mese de pranz in zilele 2, 3 si 6

- insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport: 260 Euro/ persoana (pot suferi modificari)

- biletele de intrare la obiectivele turistice

- excursiile optionale

- alte mese decat cele mentionate ca fiind incluse si bauturile la mese

- asigurarea medicala

- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandat, aproximativ 20 Euro/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro