Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 449 €

Israel – plecare din Iasi


Avion


ZIUA 1: IASI – TEL AVIV (Aeroport Ben Gurion) – CAANA GALILEII – NAZARETH

Intalnire la Aeroportul International Iasi la ora 05:00, cu insotitorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare pe cursa TAROM: Iasi (07:00) – Tel Aviv (09:50). Aterizare pe aeroportul international BEN GURION. Deplasare spre Caana Galileii – vizitarea Bisericii unde a avut loc prima Minune a Domnului: transformarea apei in vin, Nazareth. Urmeaza vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire,  ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana si a Bisericii Grec – Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, ridicata pe locul Izvorului Mariei, unde Sfantul i-a vestit Fecioarei Maria ca il va naste pe Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Cina si cazare la hotel RIMONIM NAZARETH, categoria “Turist”/ similar in NAZARETH.

ZIUA 2: NAZARETH – MT. TABOR – MAREA GALILEII – YARDENIT – IERIHON – BETHLEEM                                                                          

Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (transfer maxi-taxi: 5 EURO / persoana, se achita la agentie). Capernaum – supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Coboram spre Tiberias, la Marea Galileii (lacul Ghenizaret) pentru plimbarea cu barca (45 min), cu o copie barcii lui Iisus. In functie de timp, vizita la CAPRIS – Fabrica de aur si diamante. Plecarea spre Yardenit – locul amenajat al Botezului. Coborare pe valea Raului Iordan pana la Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob! Intrare in orasul Ierihon (Cisiordania), cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica si Caminul Romanesc, urmat de o privire spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Cina si cazare la NATIVITY HOTEL, categoria “Turist” / similar, in Bethleem.

ZIUA 3: BETHLEEM – IERUSALIM (MT. SION) – BETHLEEM

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii, ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul, a Bisericii Catolice Sfanta Ecaterina si a Grotei Pruncilor Ucisi. Deplasare auto in desert pentru vizitarea Manastirii Sfantul Teodosie (sec.V). In continuare, mergem pe un drum spectaculos, cu microbuze arabe, spre una dintre cele mai vechi si frumoase Manastiri crestin-ortodoxe din Tara Sfanta: Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV) (pret: 5 EURO / persoana, se achita la fata locului). Deplasare Ierusalim. Urcam pe Muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei Biserici din lume), Mormantul marelui rege David si Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 4: BETHLEEM – MT. MASLINILOR – CETATEA VECHE – BETHLEEM

Mic dejun. Deplasare cu autocarul la IERUSALIM ”Muntele Maslinilor”, unde se vor vizita: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Ghetsimani. Vom intra in Sfanta Cetate prin Poarta Sfantului Stefan, vom parcurge pe jos Drumul Crucii (Via Dolorosa) pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte din Biserica Sfantului Mormant. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 5: BETHLEEM – AEROPORT BEN GURION – IASI

Mic dejun. Deplasare  spre Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare cursa TAROM, Tel Aviv (10:40) – Iasi (13:40).

PRET/PERSOANA: 449 EURO (loc in camera dula/tripla)

Supliment camera single: 110 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion IASI – TEL AVIV –IASI cu compania TAROM;
 • asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
 • 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri ctg.”turist” echivalent 3*/4*, conform program: 1 noapte Nazareth, 3 nopti Bethleem (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu);
 • transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim;
 • conducator de grup (Tour Leader) din partea agentiei organizatoare.

 

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:

 • taxele de aeroport: 160 euro/persoana, se achita la agentie (pot suferi modificari);
 • “tips” (bacsisurile) se obisnuieste in Orientul Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO / persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale/Tour Leader;
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro