Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 2380 €

Japonia – sarbatoarea ciresilor in floare


Avion


Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – TOKYO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Tokyo. Decolare la ora 07:10. Sosire in Amsterdam la ora 09:00. Plecare spre Tokyo la ora 14:40.

Ziua 2: TOKYO

Sosire la Narita – aeroportul international din Tokyo la ora 08:30, transfer la hotel Vista Kamata 3*  (grup 27.03) / Garden Palace 3* (grup 07.04). Cazarea se face dupa ora 14:00. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, optional, tur “Tokyo by night” cu insotitorul de grup (pietonal si cu metroul).  Pret informativ: 30 EURO/persoana, minim 20 participanti.

Ziua 3: TOKYO

Mic dejun bufet. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (8 ore). Printre principalele obiective admirate se numara Templul Senso-ji cu a sa pagoda cu cinci niveluri in curtea careia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, altarul Meiji-Jingu, cel mai mare loc sfant din Tokyo care-l comemoreaza pe Imparatul Meiji, bulevardul Ginza – comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una dintre cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si de obiceiuri traditionale. Dupa tur, vom reveni la hotel pentru o scurta pauza. La ora 19:00 transfer la un restaurant local pentru a servi o cina traditionala. Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 4: TOKYO – KAMAKURA – YOKOHAMA (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem o vizita in prima capitala sogunala a Japoniei, Kamakura, ale carei temple si gradini isi etaleaza frumusetea intre ocean si munte. Vom vizita 3 dintre ele, iar la intoarcere facem o scurta oprire la Yokohama, “Portul Viitorului”, pentru o panorama unica din – pe vremuri – cel mai inalt observator al Japoniei (si cel mai rapid lift). Seara, revenim la hotel pentru cazare. Pret informativ: 65 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Excursia (cu ghid local vorbitor de limba engleza) se va desfasura cu mijloace de transport in comun.

Ziua 5: TOKYO – NIKKO – TOKYO

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chuzenji-ko pentru a admira spectaculosul peisaj cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Seara, revenim in Tokyo. Cina la restaurantul hotelului. Cazare la hotel 3*.

Ziua 6: TOKYO – LACUL KAWAGUCHI – ATAMI

Dupa micul dejun, plecam spre Atami,  una dintre cele mai populare zone de agrement, statiune situata pe malul Oceanului Pacific. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, Muntele Fuji. Vom lua telecabina de la Owakudani (Valea Marelui Clocot) spre Togendai. In doar 10 minute, vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi, cu jeturi de aburi iesind din crevase. Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san (Important: in prezent (luna august 2015) telecabina de la Owakudani nu functioneaza din cauza eruptiei vulcanului. Daca situatia nu se remediaza, va fi propus un program alternativ incluzand vizita la Muzeul de Arta Kubota Itchiku si traversarea lacului Kawaguchi cu telecabina). Cazare la hotel Resorpia Atami 4* (sau similar) in camere tipic japoneze cu vedere la ocean. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 7: ATAMI – KYOTO

Mic dejun.  Ne vom deplasa pe jos la gara din Atami (10 minute de mers) pentru a lua trenul de mare viteza spre Kyoto cu plecare la 10:43. La sosire (ora 12:47), vom face un tur panoramic, ce va cuprinde vizita urmatoarelor obiective: templul Kiyomizu-dera – dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon; templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) – un templu invelit in frunze de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa; castelul Nijo – un fost palat rezidential construit pentru shogunul Tokugawa Ieyasu. La finalul turului, vom avea ocazia sa exploram Gion-ul – cartierul vechi de distractii si gheise. Cazare la hotel Vessel Campana Gojo 3* (grup 27.03) / New Miyako 3* (grup 07.04).

Ziua 8: KYOTO – NARA

Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha.  Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 sali principale – trei dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Kyoto. Optional, va propunem participarea la spectacolul extraordinar al gheiselor din Gion, reprezentatie ce are loc intr-o singura luna din an. Pret 30 EURO/ persoana – bilete categoria II fara rezervare loc) si 45 EURO/persoana – bilete categoria I cu loc rezervat. Rezervarea si plata biletelor se va face in agentie, iar confirmarea este in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii. Deplasarea la / de la locul spectacolului se va face cu transportul public (nu este inclus in pret).

 

Ziua 9: KYOTO

Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie optionala de o zi (cu autocarul si ghid local vorbitor de limba engleza) ce va incepe cu zona de est a orasului, cartierul cu cei mai multi ciresi, trecand pe Aleea Filosofiei, pe langa case vechi si temple linistite: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki. Continuam cu „o gura de aer proaspat” in peisajul natural de vis al cartierului vestic Arashiyama, unde vom combina istoria si religia templelor cu aerul mistic al padurilor de bambus si cu vioiciunea maimutelor japoneze. La final ne vom odihni privirile la fereastra trenuletului romantic al vaii Sagano (biletele de tren se rezerva in momentul achitarii excursiei optionale si se confirma in limita disponibilitatii. La ora 17:30 revenim la hotel. Pret informativ: 84 EURO/ persoana, minim 20 platitori. Excursia se achita in agentie. La ora 18:30 va invitam la o cina traditionala la care va participa si dansa o Maiko – „fata dansatoare” (nume dat ucenicelor gheise).

Ziua 10: KYOTO – OSAKA

Mic dejun. Ne indreptam spre Osaka, cel de-al treilea oras ca marime din Japonia. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia, Osaka Castle. Continuam cu admirarea unei frumoase panorame din cladirea Umeda Sky, o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne. Turul continua cu vizita cartierului Dotonbori. Cina bufet la un restaurant local. Cazare la hotel Nikko Osaka 4* (grup 27.03) / Granvia Osaka 4* (grup 07.04).

Ziua 11: OSAKA – HIROSHIMA (optional) – OSAKA

Mic dejun. Optional, va propunem excursie cu autocarul la Hiroshima. Plecam spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, spre care vom traversa cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushima, intrare la Muzeul Memorial al Pacii, admirarea Domului Bombei. Seara, revenim in Osaka pentru cazare. Pret informativ: 320 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Excursia se achita in agentie.

Ziua 12: OSAKA – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul din Osaka pentru imbarcare pe zborul AIR FRANCE KLM cu destinatia Amsterdam. Plecare la ora 10:30. Sosire la Amsterdam la 15:05 si decolare spre Bucuresti la 20:35. Aterizare la Bucuresti la 00:15.

PRET/persoana: 2.380 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 480 EURO / persoana

 

SERVICII INCLUSE:

-       transport cu avionul Bucuresti – Tokyo si Osaka – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea curselor la Amsterdam);

-       10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 4 nopti in Tokyo, 1 noapte in Atami, 3 nopti in Kyoto, 2 nopti in Osaka;

-       5 cine (zilele 3, 5, 6, 9 si 10) – din care una cu spectacol si participarea unei Maiko;

-       transport pe tot parcursul turului conform programului;

-       tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka;

-       excursii la Nikko si Nara cu autocar si ghid local;

-    intrarile la obiectivele mentionate in program;

-    insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

-          taxele de aeroport: 495 EURO/persoana (pot suferi modificari);

-          excursia optionala de o zi in Kyoto: 84 EURO/ persoana – se achita in agentie. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se   majoreaza in cazul unui grup mai mic;

-          excursia optionala la Hiroshima: 320 EURO/ persoana – se achita in agentie. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se   majoreaza in cazul unui grup mai mic;

-          bilete la spectacolul extraordinar al gheiselor din Gion (optional, se achita in agentie): 30 EURO/ persoana – bilete categoria II fara rezervare loc) si 45 EURO/persoana – bilete categoria I cu loc rezervat;

-          asigurarea medicala de calatorie;

-          asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

-          orice servicii care nu sunt mentionate in program;

-          bacsisuri pentru ghizi locali si soferi 45 EURO/persoana (se practica).Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro