Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 585 €

Londra


Avion


Ziua 1:

 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).
Ziua 2:

 

Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum (intrarea este gratuita), de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.
Ziua 3:

 

Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord si la Castelul Windsor cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire /persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 4:

 

Mic dejun. Zi libera. Optional excursie la Bath si Stonehenge cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire/persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 5:

 

 

 

Ziua 6:

 

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire), National Gallery (intrarea este gratuita), Victoria&Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost). Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Mic dejun urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii (la ora 20:05).

PRET/persoana (loc in camera dubla): 585 euro

Supliment camera single: 240  EURO

 

SERVICII INCLUSE IN PRET:

  • transport avion Bucuresti – Londra si retur cu compania TAROM
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • cazare 5 nopti in Londra la Hotel Holiday Inn London West 4* (similar)
  • mic dejun bufet
  • tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local
  • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport – 145 EURO / persoana
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
  • tips pentru soferi si ghidul local
  • asigurarea medicala si asigurarea storno


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro