Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 295 €

Munchen


Avion


Ziua 1: Iasi – Munchen

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportulIasila ora 05.00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Munchen. Sosire la ora 08.25. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu ghid local in capitala Bavariei. Aflat la poalele Alpilor, Munchen a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru centrul sau istoric, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest- festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Prin urmare dupa cazare va propunem o vizita pietonala,cu insotitorul de grup in  inima orasului-Piata Marienplatz si la catedrala aflata in apropiere-Frauenkirche,vizita pe care o vom incheia-dupa o scurta incursiune cu metroul , la Beraria Regala-Hofbrauhaus.

Cazare la hotel AZIMUT CITY EAST 4* (sau similar).

Ziua 2: Munchen

Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o vizita optionala cu insotitorul de grup la Nymphenburg – unul din cele mai mari castele din Europa, construit in stil baroc, resedinta de vara a  monarhilor bavarezi pentru o lunga perioada de timp. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Gradina Engleza din Munchen – cel mai mare parc urban din Europa. Principalele atractii ale parcului includ doua gradini de vara, o pagoda chinezeasca, o casa japoneza a ceaiului si un templu in stil grecesc numit Monoptero. Turnul pagodei adaposteste  a doua cea mai mare berarie din Munchen. Cazare hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen (sau similar).

Ziua 3: Munchen

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la castelele Bavariei: Neuschwanstein – sursa de inspiratie pentru vestitul castel al Frumoasei din Padurea Adormita, al lui Disney si Hohenschwangau – castelul unde regele Ludwig al II-lea de Bavaria si-a petrecut o buna parte din copilarie si adolescenta. Un numitor comun al celor doua castele este Richard Wagner, care se spune ca a cantat pentru famila regala la unul din pianele care sunt expuse in Hohenschwangau. Cazare hotel AZIMUT CITY EAST 4*  (sau similar).

Ziua 4: Munchen-Iasi

Mic dejun. Timp liber pana in jurul orei 13.00 cand avem programat transferul de la hotel la aeroport. Camerele se elibereaza la ora 12:00, iar bagajele le putem lasa in camera de bagaje a hotelului. Transfer la aeroport. Sosire in Iasila orele 20.00.

PRET/persoana:  295 EURO (loc in camera dubla)

Supliment pentru plecarea din 13.10: 25 EURO

Supliment camera single:  110  EURO

SERVICII INCLUSE:

●    transport cu avionul  Iasi– Munchen si retur cu compania TAROM;

  • 3 nopti cazare cu mic dejun in Munchen la hotel AZIMUT CITY WEST 4* sau similar;
  • tur panoramic (patru ore) cu autocar si ghid local;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

taxele de aeroport:   110 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

asigurarea medicala sau asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro