Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 1190 €

New York


Avion


Ziua 1 (12.08)

 

BUCURESTI – NEW YORK

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:00; plecare spre New York cu companiile KLM si DELTA, cu schimbarea cursei la Amsterdam. Sosire pe Aeroportul International JFK din New York la ora locala 12:40. Transfer si cazare la hotel Holiday Inn Manhattan 6th Avenue 3* (sau similar), situat in MANHATTAN. Localizarea hotelului este foarte buna, acesta aflandu-se la mai putin de 2 km de Times Square si la cca 10 minute de mers pe jos pana la Empire State Building. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Pentru seara aceasta sau pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway – pretul unui bilet este de 80 – 140 USD, in functie de spectacol si de data.

Ziua 2 (13.08)

 

NEW YORK – tur de oras

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii si Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori.

Ziua 3 (14.08)

 

 

NEW YORK –  ATLANTIC CITY si PHILADELPHIA

Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.

 

Ziua 4 (15.08)

 

NEW YORK – NIAGARA

Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 490 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.

Ziua 5 (16.08)

 

NEW YORK – BOSTON

Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill – un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea  Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare.

Ziua 6 (17.08)

 

NEW YORK – WASHINGTON

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba – panorama, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 7 (18.08)

 

NEW YORK (shopping) – BUCURESTI

Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). Deplasare optionala in cursul diminetii in New Jersey (in functie de timpul disponibil), pentru cumparaturi la cel mai mare outlet  din statul New York. Dupa amiaza transfer la Aeroportul International JFK pentru imbarcare pe cursa DELTA cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam, cu schimbarea cursei).

Ziua 8 (19.08) Aterizarea la Bucuresti este prevazuta in cursul dupa – amiezii.
 

PRET/persoana (loc in camera cu un pat dublu): 1190 EURO

Supliment camera dubla cu paturi separate: 98 EURO/persoana

Supliment camera single: 580 EURO

Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 EURO // Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

 Servicii incluse:

  • transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu companiile KLM si DELTA
  • 6 nopti cazare in New York, la hotel Holiday Inn Manhattan 6th Avenue 3* (sau similar)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras in New York
  • insotitor roman de grup

 

 

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport si securitate  = 435 EURO / persoana – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
  • taxa de viza  = 160 USD / persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
  • asigurarea medicala si asigurarea storno
  • tips pentru soferi si bagajisti – 25 USD / persoana, obligatorii in SUA

 

*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la New York, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera)

Recomandare: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extrem de populare: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro