Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 1590 €

New York&Chicago


Avion


Ziua 1     BUCURESTI – NEW YORK  

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:00; plecare spre New York, cu schimbarea cursei la Amsterdam pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK dupa-amiaza. Transfer la hotel 3* si cazare. Timp liber pentru acomodare cu noul fus orar.

Ziua 2     NEW YORK – tur de oras

Mic dejun. In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii si Ellis Island. Dupa-amiaza, timp liber. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho - cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori. Cazare in New York.

Ziua 3     NEW YORK –  ATLANTIC CITY si PHILADELPHIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic cu autocar si pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.

Ziua 4     NEW YORK – WASHINGTON (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in acest minunat oras sau optional, excursie de o zi la  Washington, capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba – panorama, Memorialul Jeferson, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 5     NEW YORK – CHICAGO

Mic dejun. Transfer la aeroport in cursul diminetii pentru imbarcare pe cursa DELTA cu destinatia Chicago. Dupa sosire avem prevazut transferul in oras si un tur panoramic in cadrul caruia vom admira cele mai importante atractii ale metropolei: Millenium Park, Podul Michigan, Muzeul Field, Observatorul John Hancock, Willis Tower, Chinatown, Little Italy, Wrigley Field si Parcul Lincoln. Cazare in Chicago la hotel 3*.

Ziua 6     CHICAGO

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata cumparaturilor. Seara, optional tur de noapte “Chicago by night“, in cadrul caruia se viziteaza: Navy Pier si Jardine Water, care ofera o vedere spectaculoasa a orasului, vazut de pe faleza lacului Michigan. Ajungem in “downtown“ – centrul financiar – Museum Campus, Magnificent Mile si  Sears Tower, cel mai inalt turn din Chicago. Urcam in Water Tower, la etajul 74, pentru a admira orasul. Turul continua cu vizitarea cartierului cu cluburi de noapte si a celor mai atractive locatii ale vietii de noapte. Durata turului: 3 ore. Pret informativ: 60 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare in Chicago.

Ziua 7     CHICAGO

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in acest minunat oras. Optional, va propunem un tur „Gangster tour”, ce ne va duce prin ascunzatorile si cazinourile ilegale din timpul legendarului Al Capone. Dupa amiaza se poate organiza o croaziera  cu vaporasul pe lacul Michigan, pentru a  admira arhitectura orasului si siluetele cladirilor inalte: John Hancock Center, Aon, Trump Tower and Willis Tower (Sears Tower). Cazare in Chicago.

Ziua 8     CHICAGO – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pana la 12:00, cand vom elibera camerele. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica KLM, cu decolare la ora 16.15.

Ziua 9     Schimbarea cursei la Amsterdam; sosirea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa-amiezii.

PRET/persoana (loc in camera dubla): 1590 EURO

Supliment camera single: 690 euro

 

 

Servicii incluse:

 • transport cu avionul Bucuresti –  New York si Chicago – Bucuresti (cu schimbarea cursei la Amsterdam)
 • transport cu avionul cursa interna New York – Chicago
 • 7 nopti cazare la hoteluri de 3*: 4 nopti New York si 3 nopti Chicago
 • mic dejun in fiecare zi
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
 • tururi de oras in New York si Chicago
 • insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

 • taxele de aeroport si securitate  = 435 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
 • taxa de viza  = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
 • mese – se pot cumpara separat
 • excursiile optionale
 • asigurarea medicala si asigurarea storno
 • tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 40 USD, se platesc la fata locului


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro