Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

299 €

Praga


Avion


Ziua 1: BUCURESTI – PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la 09:00 (ora locala). Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer si cazare la hotel 4*.

Ziua 2: PRAGA

Mic dejun. Dimineata plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Dupa amiaza timp liber. Seara, optional, va propunem croaziera pe raul Vltava.

Ziua 3: PRAGA – Excursie optionala Karlovy Vary

Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, intoarcere la Praga si cazare.

ZIUA 4: PRAGA – Excursie optionala Kutna Hora

Mic dejun. Excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga, ce gazduieste o mina de argint si bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

ZIUA 5: PRAGA – Excursie optionala Dresda

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger,  biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia.

ZIUA 6: PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti; decolare la 09:45. Sosire la Bucuresti la ora 12:35.

PRET/persoana: 299 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 120 EURO; Reducere pat suplimentar: 15 EURO

 Servicii incluse:

  • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Park 4* www.parkhotel-praha.cz (pentru plecarile 21.07, 04.08, 18.08) sau similar;  Hotel Expo 4* www.expoprag.cz sau similar (pentru plecarile: 25.05 si 08.09) si Hotel NH Hotel www.nhprague.com (pentru plecarea 23.06)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur panoramic de oras de jumatate de zi
  • insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport: 135 EURO / persoana (pot suferi modificari)
  • intrarile la obiective
  • asigurarea medicala
  • excursiile optionale
  • asigurarea storno; polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro