Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 465 €

Roma & Florenta


Avion


Ziua 1  BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora 08:15 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari – cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 11:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare Hotel Archimede 4* standard local sau similar din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net (in opinia agentiei echivalent 3* international). Hotelul este central, aproape de gara Termini.

Ziua 2     ROMA –vizita optionala la VATICAN

Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3     Excursie la FLORENTA

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.

Ziua 4     Excursie in Insula CAPRI (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Tarif informativ: 125 euro/persoana, minim 20 participanti.

Ziua 5     Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Tarif informativ: 50 euro/persoana, minim 20 participanti.

Ziua 6     ROMA – BUCURESTI

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:10. Sosire la Bucuresti la ora 15:25.

 

PRET/persoana: 465 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 170 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, la Hotel Archimede 4*standard local (echivalent 3* sau similar) din lantul SEBRAELI, situat central, Gara Termini
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
  • excursie de o zi la Florenta cu insotitorul de grup;
  • insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • taxele de aeroport: 135 EURO/persoana – pot suferi modificari
  • taxa locala impusa de primaria orasului: 6 euro/noapte/persoana (se achita personal, la receptia hotelului)
  • intrari la obiectivele turistice
  • asigurarea medicala si asigurarea storno


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro