Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 725 €

Rusia


Plecari: 22 Iulie, 12 August, 09 Septembrie 2016


Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:20, pentru imbarcare cursa companiei Tarom cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:50. Cazare la hotel Holiday Inn Suschevsky 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: MOSCOVA

Dupa micul dejun vom avea un tur de oras ce include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, catedrala Sf. Vasile, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza va propunem vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA

Dupa micul dejun optional, vizitarea Galeriilor Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei si croaziera pe raul Moscova.

Ziua 4: MOSCOVA – ST. PETERSBURG

Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora locala 14:00. Scurt tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la hotel Oktyabrskaya 4* sau similar.

Ziua 5: ST. PETERSBURG

Dupa micul dejun, vom continua turul panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei.

Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac – a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 6: ST. PETERSBURG – PUSKIN (optional)  

Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara, putem alege optional, un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 7: ST. PETERSBURG – PETERHOF (optional)

Dupa micul dejun, optional va propunem o excursie optionala, la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada.

Ziua 8: ST. PETERSBURG – BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg- Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 13:25, apoi imbarcare pe cursa Tarom catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 19:20. 

PRET / persoana: 725 EURO (loc in camera dubla)-plecari 22.07, 12.08

Pat suplimentar in camera dubla(adult/copil): 725 EURO; Supliment camera single: 200 EURO

PRET / persoana: 655 EURO (loc in camera dubla)-pentru plecarea 09.09

Pat suplimentar in camera dubla(adult/copil): 655 EURO; Supliment camera single: 200 EURO

 

 Servicii incluse:

 • ·   transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur Moscova – Bucuresti cu compania Tarom
 • ·   transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg – Moscova cu compania Aeroflot
 • ·   transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • ·   7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel Holiday Inn Suschevsky 4* www.holidayinn.com (sau similar), 4 nopti in St. Petersburg la hotel Oktyabrskaya 4* www.oktober-hotel.spb.ru (sau similar)
  • ·   tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg
  • ·   1 cina la restaurantul hotelului in Moscova
  • vizitarea Catedralei Sf. Vasile
  • ·   vizita Metroului Moscova cu intrare la statiile reprezentative
  • ·   vizitarea Complexului Kremlin
  • ·   vizitarea fortaretei Petru si Pavel
  • ·   vizitarea Muzeul Ermitaj
  • ·   insotitor roman de grup

 

 Nu sunt incluse:

● taxe de aeroport – 150 Euro (pot suferi modificari)

● taxa viza 75 Euro / persoana

● bacsisuri  25 Euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia

● asigurarea medicala obligatorie (GENERALI)

● asigurarea storno.   Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro