Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 795 €

Sankt Petersburg & Helsinki


Avion


Ziua 1: BUCURESTI – SANKT PETERSBURG

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00, pentru imbarcare cursa companiei Turkish Airlines cu destinatia Sankt Petersburg, cu schimbarea cursei in Istanbul. Sosire in Sankt Petersburg la ora locala 14:15. Cazare la hotel Sokos Olympia Garden 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun, vom incepe turul panoramic ce include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare si vom vizita fortareata Petru si Pavel – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Dupa amiaza, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale.

Ziua 3: SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional)

Dupa micul dejun, optional va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac – a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 4: ST. PETERSBURG – PUSKIN (optional)  

Dupa micul dejun, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara, putem alege optional, un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG – HELSINKI

Dupa micul dejun, eliberam camerele si ne pregatim pentru transferul cu trenul de mare viteza spre Helsinki. Sosire in Helsinki in jurul pranzului si transfer la hotelul Sokos Presidentti 4* sau similar. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic, in care vom admira  Piata Senatului – construita dupa modelul pietei din St. Petersburg, Biserica din Stanca, Catedrala Ortodoxa, Finlandia Hall, Muzeul National, Parcul Sibelius. Cazare.

Ziua 6: HELSINKI

            Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala in Insula Suomenlinna – numita si “Gibraltarul Nordului” – fortareata maritima construita pe opt insule, cu o lungime a zidurilor de aproximativ 8 km. Este cea mai scumpa constructie ridicata in Finlanda in timpul stapanirii suedeze si a intrat in Patrimoniul UNESCO inca din anul 1991 datorita ansamblului de constructii reprezentativ pentru istoria arhitecturii militare din Europa. Dupa amiaza, timp liber in Helsinki.

Ziua 7: HELSINKI – BUCURESTI

Dupa micul dejun, ransfer la aeroport si imbarcare pe cursa Turkish Airlines catre Bucuresti  cu plecare la ora 12:05 (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire la Bucuresti la ora 20:10.

PRET / persoana: 795 EURO (loc in camera dubla)

Pat suplimentar in camera dubla(adult/copil): 795 EURO; Supliment camera single: 320 EURO

 

 

 Servicii incluse:

 • ·   transport cu avionul Bucuresti – St Petersburg cu retur Helsinki – Bucuresti cu compania Turkish Airlines
 • ·   transport cu trenul de mare viteza (Allegro): St. Petersburg – Helsinki (bilete la clasa a II a)
 • ·   transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • ·   6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 4 nopti in Sankt Petersburg la hotel Sokos Olympia Garden 4* sau similar, 2 nopti in Helsinki la hotel Sokos Presidentti 4* sau similar
  • ·   tururi panoramice cu ghid local in Sankt Petersburg si Helsinki
  • ·   1 cina la restaurantul hotelului in Sankt Petersburg
  • ·   vizitarea fortaretei Petru si Pavel
  • ·   vizitarea Muzeul Ermitaj
  • ·   insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

● taxele de aeroport: 250 euro (pot suferi modificari)

● taxa de viza: 75 euro / persoana

● bacsisuri: 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia – se practica

● asigurarea medicala obligatorie (GENERALI)

● asigurarea stornoRezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro