Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 498 €

Splendorile Lacului Garda


Avion


Ziua 1: Bucuresti – Milano – Lacul Garda

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul ” Henri Coanda” (Otopeni) la ora 12:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Milano – Linate. Sosire la ora 15:45 in Milano si transfer cu autocarul in statiunea Desenzano del Garda situata in sudul lacului Garda, unde ne putem bucura de farmecul maiestuos al naturii. Cazare la Hotel Astoria 3* sau similar.

Ziua 2: Turul lacului Garda

Mic dejun. Excursie de o zi in jurul celui mai mare lac italian pentru a descoperi locuri, peisaje si orasele minunate precum Limone sul Garda cu livezile sale terasate de lamai sau Malcesine situat pe un promontoriu dominat de Muntele Baldo. Peisajul oferit de Lacul Garda este spectaculos si diferit in diversele zone ale lacului. Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. In sudul lacului vom vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. Optional, plimbare cu vaporasul in jurul peninsulei Sirmione; de pe lac puteti vedea ruinele vilei romane care a apartinut poetului Catullus cunoscuta sub denumirea de grotele Cattulo. In centrul istoric al orasului principala atractie pe care o putem vizita este Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu. Intoarcere si cazare la hotel in Desenzano del Garda.

Ziua 3: Excursie optionala la lacul Iseo, degustare de vinuri Franciacorta si vizita orasului istoric Bergamo

Mic dejun. Excursie optionala la mai putin cunoscutul, dar fermecatorul lac Iseo si orasul istoric Bergamo. Vom incepe cu vizita lacului Iseo, de o frumusete naturala remarcabila, inconjurat de munti inverziti. In continuare vom vizita o crama de vinuri si vom afla mai multe detalii despre metoda Franciacorta de producere a vinului spumant care este specifica acestei regiuni. Continuam cu vizita orasului istoric Bergamo (Bergamo alta), oras istoric situat la poalele Alpilor. Partea istorica a orasului este situata intr-o zona deluroasa inalta si este inconjurata de un zid venetian construit in secolul al XVI-lea. Perioada de inflorire maxima a orasului a avut loc in timpul ocupatiei venetiene. Intoarcere la hotel in Desenzano del Garda.

Ziua 4: Verona si Mantova – cele mai romantice orase din Italia

Mic dejun. Azi va invitam sa descoperiti Verona, probabil cel mai romantic oras din Italia datorita povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Dar Verona inseamna mult mai mult decat o poveste de iubire. Este un oras istoric fondat in secolul I i.Hr ale carui perioade maxime de inflorire au fost sub conducerea familiei Scaglieri in sec. XIII – XIV si ca parte a Republicii Venetia in sec. XV – XVIII. Vom face un tur de oras pietonal in centrul istoric (aproximativ 2 ore) unde vom vedea cele mai importante atractii: casa Julietei, Piazza delle Erbe, Amfiteatrul roman, malul raului Adige. Dupa amiaza vom vizita orasul Mantova, oras cu o istorie bogata, palate somptuoase care adapostesc capodopere si piatete insorite cu mici cafenele. Orasul a fost descris de scriitorul britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras din lume”. Cea mai importanta perioada din istoria orasului este cea in care familia Gonzaga l-a condus si transformat in capitala culturala, artistica si muzicala din nordul Italiei. Mantova este inconjurat din trei parti de lacuri artificiale formate in secolul al XII-lea pe cursul raului Mincio, iar printre cele mai importante atractii se numara Palazzo del Te si Palazzo Ducale. Intoarcere si cazare la hotel.

Ziua 5: Excursie optionala in Muntii Dolomiti

Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Muntii Dolomiti in zona Val Gardena. Dupa o calatorie de aproximativ doua ore si jumatate vom face prima oprire in pitoreasca statiune Ortisei, situata la o altitudine de 1236 m. Inconjurata de varfuri muntoase, statiunea se afla pe lista patrimoniului UNESCO. Muntii Dolomiti au fost inclusi in patrimoniul UNESCO in anul 2009 datorita peisajelor foarte frumoase si diverse, cu versanti verticali, stanci abrupte si o mare densitate de vai lungi si adanci. Continuam traseul spre pasul Pordoi situat la o altitudine de 2239 m si ne intoarcem spre lacul Garda prin Val di Fiemme si statiunea Moena. Cazare la hotel in Desenzano del Garda.

Ziua 6: Milano – Bucuresti

In cursul diminetii transfer la aeroportul Linate din Milano pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia. Decolare la ora 10:30, sosire in Bucuresti la ora 13:40.

Pret/ persoana (loc in camera dubla): 498 Euro

Supliment camera single: 100 Euro

Grup minim: 25 persoane

 

Servicii incluse in pret:

- transport cu avionul Bucuresti – Milano Linate si retur cu compania ALITALIA

- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in camere standard in zona lacului Garda

- transferuri cu autocarul la / de la aeroportul din Milano Linate

- excursie de o zi in jurul lacului Garda cu autocar si ghid local

- excursie de o zi la Verona si Mantova cu autocar si ghid local in Verona

- insotitor roman de grup

 

 

 

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

- biletele de intrare la obiectivele turistice

- excursiile optionale (lacul Iseo si Bergamo, Muntii Dolomiti)

- alte mese decat cele mentionate in program si bauturile la mese

- taxa de oras, aprox. 2 Euro/ persoana/ zi, se achita direct la hotel

- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandate, aprox 10 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro