Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 499 €

VALENTINE’S DAY la LONDRA


Avion


Ziua 1 (11.02): BUCURESTI – LONDRA (tur de oras inclus)

Intalnire la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (exterior). Cazare la hotel Ibis Earls Court 3* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup in zone de interes ale orasului.

Ziua 2 (12.02): LONDRA

Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum (intrarea este gratuita), de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street.

Ziua 3 (13.02): OXFORD & WINDSOR (excursie optionala)

Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord si la Castelul Windsor cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire /persoana, minim 25 platitori). Cazare.

Ziua 4 (14.02): Love is in the Air!

Mic dejun. Zi libera pentru a fi petrecuta in doi. Puteti alege sa vizitati una dintre nenumaratele atractii ale orasului, cum ar fi: Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de  vizitare: informativ 30 lire), National Gallery (intrarea este gratuita), Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Seara va puteti plimba in Leicester Square si Covent Garden, de unde se pot achizitiona minunate cutii cu bomboane pentru a fi daruite partenerului. Doritorii pot alege sa participe la un curs de fabricare a ciocolatei. Adresandu-se tuturor iubitorilor de ciocolata, acest curs este un cadou de vis pentru toti cei care iubesc ciocolata fina belgiana, o experienta unica pentru o zi atat de speciala cum este Ziua Indragostitilor. Cazare.

Ziua 5 (15.02): LONDRA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pana la ora 11:30, cand avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare de pe Aeroportul Heathrow la ora 14:50. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 20:05.

 

 

PRET/persoana: 499 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 130 EURO

Reducere a treia persoana adulta (pat suplimentar in camera dubla): 20 EURO

 

Servicii incluse:

  • transport avion Bucuresti – Londra – Bucuresti cu compania TAROM
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • 4 nopti cazare in Londra la Hotel Ibis Earls Court 3* (similar)
  • mic dejun tip bufet
  • tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local autorizat
  • insotitor roman de grup

 

 

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport – 145 EURO / persoana
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
  • tips pentru soferi si ghidul local (se practica) 20 euro/persoana, se platesc la fata locului
  • asigurarea medicala si asigurarea storno


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro