Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 399 €

Venetia


Avion


Ziua 1:  Bucuresti – Venetia

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:20 pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Roma. Decolare la ora 06:20 si sosire in Roma la ora locala 07:30; din Roma, zborul spre Venetia decoleaza la ora 10:10 si aterizeaza la ora 11:20. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Alexander 4* situat in Mestre sau similar.

Ziua 2:  Venetia – tur de oras

Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Venetia, orasul laguna inegalabil prin frumusete si unicitate. Transfer cu autocarul la Tronchetto unde ne vom imbarca pe vaporetto pentru un transfer privat pana in Piata San Marco. Aici vom puncta impreuna cu ghidul local cateva dintre reperele importante ale orasului intr-un tur pietonal de aprox 1,5 ore. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie frumusetea Venetiei sau grandoarea impresionanta a palatelor elegante de pe Canale Grande. Vom parcurge istoria acestui oras plin de arta, cultura, bogatie, vom afla informatii despre marirea si declinul Venetiei, un oras incredibil si ambitios. Dupa amiaza, timp liber pentru a explora pe cont propriu Venetia. Transfer cu vaporetto pana la Tronchetto si de acolo cu autocarul la hotel in Mestre.

Ziua 3:  Excursie optionala Muntii Dolomiti & Cortina d’Ampezzo

Mic dejun. Pentru azi va propunem o excursie optionala in Muntii Dolomiti, considerat de multi cel mai pitoresc lant muntos din Europa. Vom face opriri panoramice pentru a admira cele mai frumoase peisaje printre care si Tre Cime di Lavaredo. Frumusetea Dolomitilor sta in diversitatea lor, cu ghetari, piscuri maiestuoase, lacuri de culoarea smaraldului si sate tiroleze tipice. Aceasta excursie include si o oprire in cosmopolita statiune Cortina D’Ampezzo, probabil cea mai faimoasa statiune montana din Italia. Intoarcere la hotel in Mestre.

Ziua 4: Excursie optionala Murano – Burano

Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi in alte doua orase faimoase din laguna Venetiana. Mai mic decat Venetia, Murano este centrul sticlei artizanale. Daca sunteti in cautare de suvenituri, veti gasi aici obiecte decorative originale, precum si bijuterii foarte frumoase. Micut si pitoresc, Burano se remarca prin coloritul caselor raspandite de-a lungul canalelor. Intoarcere in Mestre. Cazare.

Ziua 5: Optional, croaziera pe raul Brenta

Mic dejun. Azi va propunem o activitate optionala inedita si mai putin cunoscuta: o croaziera pe raul Brenta intre Oriago si Padova pentru a vizita vilele paladiene. Aceste vile sunt protejate de UNESCO ca parte a patrimoniului mondial si erau resedintele din afara orasului ale celor mai bogati locuitori ai Venetiei. Croaziera va incepe in jurul orei 13:00 in oraselul Oriago situat in apropiere de Venetia si se va incheia in jurul orei 19:00 in Padova. Pe traseu se vor face opriri la Villa Widmann sau la Villa Barchessa, precum si la Villa Pisani din Stra, una dintre cele mai renumite dintre vilele paladiene. Intoarcere in Mestre. Cazare la hotel in Mestre.

Ziua 6:  Venetia – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 10:00. La ora 17:00 transfer la aeroportul din Venetia pentru imbarcare pe cursa Alitalia cu destinatia Roma care va decola din Venetia la ora 19:20; sosire in Roma la ora 20:20. Decolare din Roma la 21:50 si sosire in Bucuresti la ora 01:00 noaptea. Pentru grupul cu retur in data de 25 iunie, orarul de zbor este diferit: Venetia 12:10 – Roma 13:25/ 15:00 – Bucuresti 18.05.

Pret/persoana (loc in camera dubla): 399 Euro

A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 390 Euro

Supliment camera single: 130 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Venetia (via Roma) si retur cu compania Alitalia
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel categoria 4* in Mestre
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul
 • tur pietonal in Venetia cu ghid local (aprox 1,5 ore)
 • transfer cu autocarul de la hotelul din Mestre si cu vaporasul in Venetia in ziua turului de oras;
 • insotitor roman de grup

 

 

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 196 EURO / persoana (pot suferi modificari)
 • taxa de oras (3,2 EURO/ persoana/ zi, se achita direct la hotel)
 • excursiile optionale (Muntii Dolomiti, Murano-Burano, croaziera pe raul Brenta)
 • biletele de intrare la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)


Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro