Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de al 299 €

Viena


Avion


Ziua 1: BUCURESTI – VIENA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire la Viena la ora locala 08:35. Transfer in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 2: VIENA – vizita optionala la Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Astazi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si  este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, in 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare.

Ziua 3: VIENA – Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.

Ziua 4: VIENA

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Vienei, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice sau pentru a vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Optional, excursie in satul Grinzing, care incepe cu o plimbare pe Ringstrasse, urmata de o cina intr-o taverna traditionala. Cazare.

Ziua 5: VIENA

Mic dejun. La ora 12:00 vom preda camerele; vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora transferului la aeroport, prevazut pentru ora 15:00. Imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti (17:50). Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

 

PRET/PERS: 299 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 105 EURO

Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): 289 EURO

 Servicii incluse:

  • transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti cu compania Tarom
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Lenas Donau 3* www.lenas-hotel.at (sau similar) pentru plecarea 17.06 si hotel Ibis Mariahilf 3* www.ibis.com (sau similar)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras de jumatate de zi in Viena (maxim 4 ore)
  • insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
  • excursiile optionale
  • intrarile la obiectivele turistice
  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

asigurarea stornoRezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro