Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro

de la 1750 €

Vietnam


Avion


Ziua 1 (15.02): BUCURESTI -  DOHA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:30 Pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Doha. Sosire la Doha la ora 18:10 si plecare spre Ho Chi Minh la ora 01:00.

Ziua 2 (16.02): HO CHI MINH

Sosire la Ho Chi Minh la ora 12:15, transfer si cazare la hotel Le Duy 3* sau similar. Dupa amiaza, tur panoramic in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon.

Ziua 3 (17.02): HO CHI MINH -  PIATA PLUTITOARE CAI BE (100 km)

Mic dejun. Astazi plecam spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Ne imbarcam si plecam in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be unde se aduna zilnic zeci de ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare.

Ziua 4 (18.02) HO CHI MINH -  DANANG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Danang. Decolare la 12:10 si sosire in Danang la 13:30. Transfer si cazare la hotel Danang Riverside 3* sau similar. Timp liber pentru cumparaturi, Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.

Ziua 5 (19.02): DANANG -  HOI AN -  DANANG

Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Muzeul Cham din Da Nang unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate – port foarte bine conservata ce dateaza din secolul XV. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, revenim in Danang pentru cazare.

Ziua 6 (20.02): DANANG -  HUE  – DANANG (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Danang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” – varful muntilor fiind in nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoare! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional si seara, revenim in Danag pentru cazare.

Ziua 7 (21.02): DANANG - HANOI

Transfer dimineata devreme la aeroport pentru zbor Danang – Hanoi cu plecare la ora 08:10. Sosire in Hanoi la 09:30. Transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii – primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului; vom vizita apoi Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conform careia imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Pranz la un restaurant local. Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Flower Garden 4* (sau similar).

Ziua 8 (22.02): HANOI -  HALONG BAY

Dupa micul dejun plecam spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Victory Star Cruise. Vom incepe croaziera navigand prin golful Bai Tu Long.  Vom servi un pranz traditional (set menu) la bordul vasului. La ora 15:00 ne vom imbarca intr-o barca mai mica pentru a vizita satul plutitor Vung Vieng, ocazie de a observa viata de zi cu zi a pescarilor. La ora 16:00 vom reveni pe Victory Star Cruise. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). La ora 18:00 vasul va ancora in Ho Dong Tien unde va ramane pentru innoptare. Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.

Ziua 9 (23.02): HALONG BAY -  HANOI -  SIEM REAP

Dimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Tai Chi – unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In aceasta dimineata, vasul va naviga printre insulite pitoresti. La ora 08:30 vom vizita Grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Halong. Revenim pe vas pentru a servi o gustare (bufet). In jurul orei 11:00 debarcam si plecam spre aeroportul din Hanoi. Pe drum, scurta oprire intr-un atelier de ceramica. Sosire la aeroportul din Hanoi, imbarcare pe cursa spre Siem Reap cu plecare la ora 17:50. Sosire in Siem Reap la 19:30, transfer si cazare la hotel Prum Bayon 3* sau similar.

 

 

 

 

 

Ziua 10 (24.02): SIEM REAP – complexul Angkor

Ziua de astazi este dedicata vizitei unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national. Cele mai mari si cunoscute “orase fortificate” sunt Angkor Wat si Angkor Thom. Vom incepe cu Angkor Thom, literal “marele oras”, un oras fortificat ale carui porti se deschid spre o padure de 203 hectare.  Vom admira Templul Bayon cu multitudinea de turnuri cu figuri, Terasa Regelui Lepros si Terasa Elefantilor, de unde regele vorbea curtii si privea evenimentele din piata regala, Templul Prohm, lasat in intregime asa cum a fost descoperit, unul din cele mai pitoresti locuri din intregul ansamblu. Dupa amiaza este dedicata lui Anghkor Wat, literal “oras templu”, probabil cea mai mare structura religioasa din lume. Cina la un restaurant local cu participarea la un spectacol traditional al Khmerilor.

Ziua 11 (25.02) SIEM REAP – complexul ANGKOR

Dupa micul dejun ne indreptam spre “bijuteria” complexului Angkor, templul Banteay Srey. Asa numita “Citadela a femeilor”, acesta este cel mai bine conservat templu din Cambodgia. Vom putea admira unele din cele mai frumoase exemplare ale artei traditinale khmere. Banteay Srey este unic datorita gresiei roz din care este construit, fiind recunoscut pentru minunatele basoreliefuri care il infatiseaza pe zeul hindus Shiva. Pe drumul spre acest templu, ne vom opri in satele localnicilor si vom avea ocazia sa aflam mai multe informatii despre viata de zi cu zi a acestora. Vom vizita si Muzeul Minelor. Dupa amiaza vom admira Srah Srang, Banteay Kdei, Ta Keo, Chaosay Tevoda si Thomanon, temple remarcabile, aproape disparute complet in jungla, dar care sunt inca vizibile si creeaza o imagine de neuitat. Revenim in Siem Reap pentru cazare.

Ziua 12 (26.02): SIEM REAP – BANGKOK

Mic dejun. Astazi plecam cu autocarul spre Bangkok.  Drumul dureaza aproximativ 6 ore. Sosire in Bangkok in cursul serii, transfer la hotel Golden Tulip Sovereign 4* sau similar.

Ziua 13 (27.02): BANGKOK

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vom vizita templele Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef) si Wat Benjamaborpit (Templul de marmura). Ziua continua cu vizita la Marele Palat, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, o cina la un restaurant pe o barca traditional thailandeza, croaziera fiind pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live.

Ziua 14 (28.02): BANGKOK -  DOHA – BUCURESTI

Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS spre Doha cu plecare la ora 08:35. Sosire la Doha la 11:50 si plecare spre Bucuresti la 13:05. Sosire la Bucuresti la 17:15.

 

          PRET/persoana: 1.750 (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 425 EURO

 

Servicii incluse:

  • transport cu avionul Bucuresti – Ho Chi Minh si Bangkok – Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
  • transport avion: Ho Chi Minh – Danang, Danang – Hanoi, Hanoi – Siem Reap cu compania Vietnam Airlines;
  • transport cu autocar local Siem Reap – Bangkok;
  • 12 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Danang, 1 noapte in Hanoi, 1 noapte pe vas in Halong Bay, 3 nopti in Siem Reap, 2 nopti in Bangkok;
  • 11 mic dejunuri, 4 mese de pranz (zilele 3, 5, 7, 8), 3 cine (zilele 2, 8, 10);
  • excursiile, croazierele, vizitele si intrarile mentionate in program;
  • taxa procesare viza Vietnam;
  • insotitor roman de grup.

 

Nu sunt incluse:

-       taxe de aeroport zboruri intercontinental: 495 EURO/persoana (pot suferi modificari);

-       taxe de aeroport zboruri cu companii locale: 95 EURO/persoana (pot suferi modificari);

-       taxa de viza si procesare acte Thailanda: 35 EURO/persoana;

-       bacsisuri (recomandate): 35 USD/persoana (se achita insotitorului roman de grup la sosirea in Ho Chi Minh);

-       taxa intrare si aplicare viza Vietnam: 45 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Ho Chi Minh (tarif informativ);

-       taxe de viza pentru Cambodgia 20 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Siem Reap (tarif informativ);

-       taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 30 USD/persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective);

-       asigurarea medicala (obligatorie);

-       asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, in pachet cu asigurarea medicala);

-       excursiile optionale si intrarile la alte obiective turistice decat cele mentionate in program.Rezervari la:
Tel. Mobil: 0726 383.597
E-mail: office@worldtourism.ro